Euroopan unioni Vipuvoimaa EU:lta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman hankkeen kuvaus

1 Hanke

Hankekoodi: A76449

Hankkeen nimi: Yrityksen vientivalmiuksien kehittäminen

Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky

Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen

Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 21.8.2020 ja päättyy 30.4.2023

Toiminnan tila: Toiminta päättynyt

Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

2 Hakijan perustiedot

Hakijan virallinen nimi: FORSFOOD OY

Organisaatiotyyppi: Pieni yritys

Y-tunnus: 2284705-0

Jakeluosoite: Ajokkikuja 5

Puhelinnumero: +358400178198

Postinumero: 61800

Postitoimipaikka: KAUHAJOKI

WWW-osoite: www.forsfood.fi

Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Mattila Erika

Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Talouspäällikkö

Yhteyshenkilön sähköpostisoite: erika.mattila(at)forsfood.fi

Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400178198

Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:

3 Suunnitelman mukainen tiivistelmä toteutuksesta

Hankkeen tavoitteena on tehdä monipuolisia valmisteluja Forsfoodin viennin kehittämiseksi.

4 Hankkeen kohderyhmät

4.1 Varsinaiset kohderyhmät

4.2 Välilliset kohderyhmät

5 Projektin julkinen rahoitus, euroa

Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 42 900

Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 39 438

Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 42 900

Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 39 438

6 Maantieteellinen kohdealue

Maakunnat: Etelä-Pohjanmaa

Seutukunnat: Suupohjan

Kunnat: Kauhajoki

Toteutuspaikan osoite, jos hanke toteutetaan yhdessä paikassa

Jakeluosoite: KAUHAJOKI

Postinumero: 61800

Postitoimipaikka: KAUHAJOKI

7 Hakemusvaiheessa ilmoitettavat arviot hankekohtaisista seurantiedoista

7.1 Uusien työpaikkojen määrä (kysytään vain erityistavoitteisiin 1.1, 2.1 ja 3.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 1

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 0.00

7.2 Uusien yritysten määrä (kysytään vain erityistavoitteeseen 1.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00

8 Horisontaaliset periaatteet

8.1 Sukupuolten tasa-arvo

Hankkeessa on tehty toimintaympäristön analyysi sukupuolinäkökulmasta: Kyllä
Teimme analyysin.
Sukupuolinäkökulma on huomioitu hankkeen toiminnassa (valtavirtaistaminen): Kyllä
Palkattavan henkilön sukupuolella ei ole väliä.
Hankkeen päätavoite on sukupuolten tasa-arvon edistäminen: Ei
Yhtiössämme on jo hyvä sukupuolten tasa-arvo.

8.2 Kestävä kehitys

VälitönVälillinen
Ekologinen kestävyys
Luonnonvarojen käytön kestävyys 3 4
Laitteemme ovat kestäviä ja laadukkaita, joten ne kestävät käytössä kymmeniä vuosia.
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen 0 3
Laitteemem lisää kasvisten käyttöä.
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus 4 3
Laitteemem lisää kasvisten käyttöä.
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) 0 4
Laitteessamme käytetty kuivakuorinta tekniikka minimoimaan syntyvä jäte, verrattuna kilpailijoiden laitteisiin.
Natura 2000 -ohjelman kohteet 0 0
Taloudellinen kestävyys
Materiaalit ja jätteet 3 0
Kuivakuorinta minimoi syntyvän jätteen.
Uusiutuvien energialähteiden käyttö 3 3
Kuivakuorintajätettä voidaan käyttää biokaasun tuotantoon.
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen 0 3
Tuo uusia työpaikkoja maaseudulle.
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen 2 0
Virtuaalinen laitemanuaali
Liikkuminen ja logistiikka 2 0
Virtuaalinen laitemanuaali vähentää matkustustarvetta.
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus
Hyvinvoinnin edistäminen 2 0
Uudet työpaikat.
Tasa-arvon edistäminen 1 0
Uusien henkilöiden palkkauksessa otetaan huomion sata-arvoasiat.
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus 0 0
Kulttuuriympäristö 0 0
Ympäristöosaaminen 0 0

9 Loppuraportin tiivistelmä

Hankkeen tavoitteena oli tehdä monipuolisia valmisteluja Forsfoodin viennin kehittämiseksi.