Hankekoodi: A71121
Hankkeen nimi: K. Leivon Leipomon viennin vauhdittaminen
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 9.7.2015 ja päättyy 28.2.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: K.LEIVON LEIPOMO OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 0777999-3
Jakeluosoite: Finniläntie 6
Puhelinnumero: +358
Postinumero: 69820
Postitoimipaikka: RÄYRINKI
WWW-osoite: leivon.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Leivo Jukka
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: hallituksen pj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: jukka.leivo(at)leivon.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 400869501
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeen tavoitteena lisätä K. Leivon Leipomon kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla ja henkilöstön osaamista laadunhallinnan, elintarviketurvallisuuden ja tuoteosaamisen alueilla. Hanke jakautuu kolmeen osa-alueeseen: 1) Omavalvonnan ja FSSC -elintarviketurvallisuusjärjestelmän kehittäminen 2) Vientimahdollisuuksien selvittäminen 3) Tuotteiden kehityspotentiaalin kartoittaminen
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 33 470
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 26 892
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 33 470
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 26 892
Maakunnat: Keski-Pohjanmaa
Seutukunnat: Kaustisen
Kunnat: Veteli
Jakeluosoite: Finniläntie 6
Postinumero: 69820
Postitoimipaikka: RÄYRINKI
Suunniteltu: 4, joihin työllistyvät naiset 3
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | 0 |
FSSC-järjestelmä tehostaa materiaalien käyttöä ja jätteiden kierrätystä | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 2 |
Lisää yrityksen kilpailukykyä ja mahdollisesti luo uusia työpaikkoja ja lisää paikallisten palveluiden hyödyntämistä viennin kehittyessä. | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Ympäristöosaaminen | 2 | 0 |
FSSC-järjestelmä tehostaa materiaalien käyttöä ja jätteiden kierrätystä |
K. Leivon Leipomo Oy/ viennin vauhdittaminen. K. Leivon Leipomon vienti- edellytysten parantaminen sertifioimalla tuotantolaitokset ja laadunhallintaa kehittämällä.