Euroopan unioni Vipuvoimaa EU:lta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman hankkeen kuvaus

1 Hanke

Hankekoodi: A71197

Hankkeen nimi: Utveckling av visuella element och funktionsmodell för restauranginredning

Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky

Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen

Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 3.11.2015 ja päättyy 31.3.2016

Toiminnan tila: Toiminta päättynyt

Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

2 Hakijan perustiedot

Hakijan virallinen nimi: FRIENDS & BURGERS OY AB

Organisaatiotyyppi: Mikroyritys

Y-tunnus: 2587010-9

Jakeluosoite: Stationsvägen 5

Puhelinnumero: +358444494200

Postinumero: 68600

Postitoimipaikka: PIETARSAARI

WWW-osoite: www.friendsburgers.fi

Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Fagerholm Kaj

Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: VD

Yhteyshenkilön sähköpostisoite: kaj.fagerholm(at)friendsburgers.fi

Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358444494200

Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:

3 Suunnitelman mukainen tiivistelmä toteutuksesta

Projektet genomförs i en caserestaurang, med målsättning att skapa ett visuellt och funktionellt fungerande fungerande upplägg med fasta element som sedan kan återanvändas i fortsatta etableringar. Efter att caserestaurangen är färdigställd uppgörs en manual.

4 Hankkeen kohderyhmät

4.1 Varsinaiset kohderyhmät

4.2 Välilliset kohderyhmät

5 Projektin julkinen rahoitus, euroa

Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 12 380

Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 11 650

Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 12 380

Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 11 650

6 Maantieteellinen kohdealue

Maakunnat: Pohjanmaa

Seutukunnat: Jakobstadsregionen

Kunnat: Pietarsaari

Toteutuspaikan osoite, jos hanke toteutetaan yhdessä paikassa

Jakeluosoite: Stationsvägen 5

Postinumero: 68600

Postitoimipaikka: PIETARSAARI

7 Hakemusvaiheessa ilmoitettavat arviot hankekohtaisista seurantiedoista

7.1 Uusien työpaikkojen määrä (kysytään vain erityistavoitteisiin 1.1, 2.1 ja 3.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 45.00, joihin työllistyvät naiset 35.00

7.2 Uusien yritysten määrä (kysytään vain erityistavoitteeseen 1.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00

8 Horisontaaliset periaatteet

8.1 Sukupuolten tasa-arvo

Hankkeessa on tehty toimintaympäristön analyysi sukupuolinäkökulmasta: Ei
Eftersom företaget växt skall jämställdhetsplan uppgöras. Företaget sysselsätter mera kvinnor än män generellt
Sukupuolinäkökulma on huomioitu hankkeen toiminnassa (valtavirtaistaminen): Ei
Eftersom företaget växt skall jämställdhetsplan uppgöras. Företaget sysselsätter mera kvinnor än män generellt
Hankkeen päätavoite on sukupuolten tasa-arvon edistäminen: Ei
Eftersom företaget växt skall jämställdhetsplan uppgöras. Företaget sysselsätter mera kvinnor än män generellt

8.2 Kestävä kehitys

VälitönVälillinen
Ekologinen kestävyys
Luonnonvarojen käytön kestävyys 0 0
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen 0 0
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus 0 0
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) 0 0
Natura 2000 -ohjelman kohteet 0 0
Taloudellinen kestävyys
Materiaalit ja jätteet 0 0
Uusiutuvien energialähteiden käyttö 0 0
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen 0 0
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen 0 0
Liikkuminen ja logistiikka 0 0
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus
Hyvinvoinnin edistäminen 0 0
Tasa-arvon edistäminen 0 0
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus 0 0
Kulttuuriympäristö 0 0
Ympäristöosaaminen 0 0

9 Loppuraportin tiivistelmä

Projektet resulterade i en ny inredningsdesign, visuellt och funktionellt, för restaurangmiljön. Som en konkret effekt ändrade transparensen i verksamheten samt serveringssättet, vilket i sig minskar avfallsmängden med ca 80 %