Hankekoodi: A71886
Hankkeen nimi: PapuCo esiselvitys
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 6.4.2016 ja päättyy 31.12.2016
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: HÄGGMAN OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 0503003-0
Jakeluosoite: Kauppakatu 16
Puhelinnumero: +358400244276
Postinumero: 85800
Postitoimipaikka: HAAPAJÄRVI
WWW-osoite: www.haggman.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Häggman Yrjö
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: yrjo.haggman(at)haggman.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358400244276
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Selvityshankkeessa määritellään kehitettävä kahvilakonsepti. Tuloksena saadaan tietoa hankkeen kannattavuudesta ja toteutettavuudesta.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 7 200
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 7 200
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 7 200
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 7 200
Maakunnat: Pohjois-Pohjanmaa
Seutukunnat: Nivala-Haapajärven
Kunnat: Haapajärvi
Jakeluosoite: Kauppakatu 16
Postinumero: 85800
Postitoimipaikka: HAAPAJÄRVI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 4 | 4 |
Kehitettävän konseptin avulla pystytään vähentämään kahvilassa muodostuvaa elintarvikkeiden hävikkiä. | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 4 | 4 |
Sama kuin edellä. | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Ei vaikutusta. | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 4 | 4 |
Pienempi elintarvikkeiden hävikki. | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Ei vaikutusta. | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 2 | 2 |
Paikallisten työntekijöiden työllistäminen | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Uuden konseptin toteutuessa ihmisillä mahdollisuus käyttää kahvilatuotteita kaikkina vuorokauden aikoina. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Hanke on sukupuolineutraali | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Hanke on neutraali kulttuurin suhteen | ||
Kulttuuriympäristö | 5 | 5 |
Kehittää uudenlaista kahvilakulttuuria | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hanke on ympäristöneutraali |
-