Hankekoodi: A72791
Hankkeen nimi: Leipomotoiminnan tehostaminen, kapasiteetin kasvattaminen ja jalostusarvon nostaminen.
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 2.1. PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 1.3.2017 ja päättyy 30.9.2019
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: PEKKA HEIKKINEN & KUMPP. OY
Organisaatiotyyppi: Pieni yritys
Y-tunnus: 2303120-5
Jakeluosoite: Brahenkatu 18 as 25
Puhelinnumero: 08617890
Postinumero: 87100
Postitoimipaikka: KAJAANI
WWW-osoite: http://www.pekkaheikkinen.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Marin Juuso
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Tj
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: Juuso.marin(at)pekkaheikkinen.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0442885255
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Kasvatetaan kylmäleivontaa, jolloin päästään suurempiin tuotantoeriin. Lisätään leipomokonekapasiteettia. Tavoitteena on kannattavuuden parantaminen ja liikevaihdon kasvattaminen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 30 730
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 22 079
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 30 730
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 22 079
Maakunnat: Kainuu
Seutukunnat: Kajaanin
Kunnat: Kajaani
Jakeluosoite: Välikatu 7
Postinumero: 87100
Postitoimipaikka: KAJAANI
Suunniteltu: 3, joihin työllistyvät naiset 2
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeen tavoitteena oli leipomotoiminnan tehostaminen, kapasiteetin kasvattaminen ja jalostusarvon nostaminen. Hanke toimi merkittävänä tukena myymälän ja konditorian toiminnan uudelleenkäynnistyksessä leipomon tulipalon jälkeen. Hankkeessa käyttöönotetuilla laitteilla sekä sähköisellä toiminnanohjausjärjestelmällä on merkittävä vaikutus leipomotoiminnan kannattavuuteen ja yli sadan vuoden historian jatkuvuuteen Kajaanissa.