Hankekoodi: A72977
Hankkeen nimi: Ravintolatoiminnan osaamisen varmistaminen rekrytoimalla hotelli- ja ravintolatoiminnan strategiaa toteuttamaan kykenevä, keittiötoiminnasta vastaava henkilö.
Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky
Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 2.6.2017 ja päättyy 30.9.2018
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: VUOKATIN ARISTOCRAT OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 0956787-1
Jakeluosoite: Jäätiöntie 28
Puhelinnumero: +358 405550917
Postinumero: 88610
Postitoimipaikka: VUOKATTI
WWW-osoite: www.vuokatinaateli.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Laanti Markku
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: markku.laanti(at)vuokatinaateli.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 405550917
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Kansainvälisen ravintolatoiminnan kehittäminen.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 12 070
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 12 069
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 12 070
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 12 069
Maakunnat: Kainuu
Seutukunnat: Kajaanin
Kunnat: Sotkamo
Jakeluosoite: Ilkanmäentie 2
Postinumero: 88610
Postitoimipaikka: VUOKATTI
Suunniteltu: 1, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 3.00, joihin työllistyvät naiset 2.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 0 | 0 |
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 0 | 0 |
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 0 | 0 |
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 0 | 0 |
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Hankkeella varmistettiin ravintolatoiminnan osaaminen rekrytoimalla hotelli- ja ravintolatoiminnan strategiaa toteuttamaan kykenevä, keittiötoiminnasta vastaava henkilö. Onnistuimme tässä mainiosti ja voimme tarjota tällä hetkellä ehkä Kainuun parasta ruokaa ja erinomaista palvelua.