Euroopan unioni Vipuvoimaa EU:lta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman hankkeen kuvaus

1 Hanke

Hankekoodi: A75822

Hankkeen nimi: Laite & lopputuote take-away markkinoille

Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky

Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen

Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 21.1.2020 ja päättyy 31.7.2020

Toiminnan tila: Toiminta päättynyt

Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

2 Hakijan perustiedot

Hakijan virallinen nimi: JOKADO FINLAND OY

Organisaatiotyyppi: Mikroyritys

Y-tunnus: 3087772-7

Jakeluosoite: Erkontie 12

Puhelinnumero: 0458055040

Postinumero: 16300

Postitoimipaikka: ORIMATTILA

WWW-osoite: www.jokadofinland.com

Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Rytilahti Johanna

Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Osakas pj

Yhteyshenkilön sähköpostisoite: johanna(at)fitmillstudio.fi

Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0458055040

Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:

3 Suunnitelman mukainen tiivistelmä toteutuksesta

Välipalakategoriaan suunniteltu/kehitelty lopputuote sekä laite tuotteen valmistamiseen. Uniikki mukaanotettava tuote, joka voidaan segmentoida useammalle käyttäjäryhmälle. Kotimaan sekä ulkomaan markkinoille. Lisenssi-tuote.

4 Hankkeen kohderyhmät

4.1 Varsinaiset kohderyhmät

4.2 Välilliset kohderyhmät

5 Projektin julkinen rahoitus, euroa

Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 20 620

Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 18 661

Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 20 620

Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 18 661

6 Maantieteellinen kohdealue

Maakunnat: Päijät-Häme

Seutukunnat: Lahden

Kunnat: Orimattila

Toteutuspaikan osoite, jos hanke toteutetaan yhdessä paikassa

Jakeluosoite: Erkontie 12

Postinumero: 16300

Postitoimipaikka: ORIMATTILA

7 Hakemusvaiheessa ilmoitettavat arviot hankekohtaisista seurantiedoista

7.1 Uusien työpaikkojen määrä (kysytään vain erityistavoitteisiin 1.1, 2.1 ja 3.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 2, joihin työllistyvät naiset 1

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00

7.2 Uusien yritysten määrä (kysytään vain erityistavoitteeseen 1.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00

8 Horisontaaliset periaatteet

8.1 Sukupuolten tasa-arvo

Hankkeessa on tehty toimintaympäristön analyysi sukupuolinäkökulmasta: Ei
ei ole tehty tutkimusta asiasta
Sukupuolinäkökulma on huomioitu hankkeen toiminnassa (valtavirtaistaminen): Kyllä
Asiantuntijaryhmissä tällä hetkellä molemmat sukupuolet edustettuina
Hankkeen päätavoite on sukupuolten tasa-arvon edistäminen: Kyllä
tulevien mahdollisten työpaikkojen lisääminen tasa-arvo huomioon ottaen

8.2 Kestävä kehitys

VälitönVälillinen
Ekologinen kestävyys
Luonnonvarojen käytön kestävyys 0 0
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen 3 2
Kysessä tuoretuote joka tehdään tilaushetkellä näin ollen esim.pakkausjätettä ei synny kun suoraan tehtyjen tilausten suhteessa. Ajattelen niin että plus arvo vähentää riskejä x määrää ja negatiivinen arvo lisää niitä - toivottavasti oikein?
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus 0 0
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) 0 0
Natura 2000 -ohjelman kohteet 0 0
Taloudellinen kestävyys
Materiaalit ja jätteet 5 4
Kysessä tuoretuote joka tehdään tiaushetkellä näin ollen esim.pakkausjätettä ei synny kun suoraan tilausten suhteesa, tämän lisäksi pystytyään hyödyntämään mm kahvinporojen käyttöä joka syntyy kahviloissa tuotteen valmistuksessa
Uusiutuvien energialähteiden käyttö 0 0
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen 6 6
Alustavasti mietitty ansaintalogiikka lisää olemassa olevien yritysten kannattavuutta kun pystymme tarjoamaan uuden tyyppisen tuoteen myyntiin elintarvike tuoteryhmään
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen 0 0
Liikkuminen ja logistiikka 0 0
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus
Hyvinvoinnin edistäminen 8 8
Tuotteella on hyvinvointia edistävää vaikutusta
Tasa-arvon edistäminen 0 0
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus 4 3
Tarjoamme mahdollisuuden terveellisenn väliplatuotteeseen yhteiskunnan sisällä sekä eri kulttuurien välillä joiden ruovalioon kuuluu maito/hera
Kulttuuriympäristö 0 0
Ympäristöosaaminen 8 8
Tuoretuote, biohajoavat materiaalit, olemassa olevat raaka-aineet joten ei tarvitse rasittaa ympäristöä keksimällä uudentyyppisiä raaka-aineita valmistukseen

9 Loppuraportin tiivistelmä

Välipala kategoriaan suuniteltu/kehitelty lopputuote sekä laite lopputuotteen valmistamiseen. Uniikki mukaanotettava tuote joka voidaan segmentoida useammalle käyttäjäryhmälle. Kotimaan sekä ulkomaan markkinoille Lisenssi-tuote