Project code: A76423
Project name: Next level oat
Policy: 1. Competitiveness of SMEs
Specific objective: 2.1. Promoting the growth and expansion abroad of SMEs
Planned completion time: Start 30.6.2020 and end 31.3.2022
Operational status: Ended
Responsible authority: Centre for Economic Development, Transport and the Environment Central Finland
Official name of the applicant: MÖ FOODS OY
Organisation type: Micro-enterprise
Business ID: 2835966-4
Street: Alaviirteentie 144
Telephone number: +358400463723
Postal code: 68240
City/town: LOHTAJA
Website: www.mö.fi
Project contact person's name: Jukkola Annamari
Contact person's position in the organisation: TJ
Contact person’s email address: annamari.jukkola(at)mofoods.fi
Contact person's phone number: +358400463723
Number of applicants or subsidy transfer:
The project aims to develop new oat dairy products with a consumer-based methods.
EU and State funding granted: 123 661
EU and State funding used: 123 661
Planned public funding (total): 123 661
Planned public funding used (total): 123 661
Regions: Central Ostrobothnia
Subregions: Kokkola
Municipalities: Kokkola
Street: Alaviirteentie 144
Postal code: 68240
City/town: ALA-VIIRRE
Planned: 1, in which women are employed 1
Completed according to monitoring information: 1.00, in which women are employed 1.00
Planned: 0, which are founded by women 0
Completed according to monitoring information: 0.00, which are founded by women 0.00
Direct | Indirect | |
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 2 | 3 |
Kestävät raaka-aineet ja kulutus | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 2 | 2 |
Kestävät raaka-aineet ja kulutus | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 1 | 1 |
Maaperän köyhtymisen estäminen monipuolistamalla ruokakultuuria | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 4 | 2 |
Kompensoitu tuotanto, vähähiiliset tuotteet | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 2 | 1 |
Kestävät raaka-aineet ja kulutus | ||
Materiaalit ja jätteet | 2 | 0 |
Hävikki pienenee | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 2 | 1 |
Työpaikkojen määrä + infra | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 2 | 0 |
Osaaminen, IPR | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 2 | 1 |
Infra | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 2 | 1 |
Kasvipohjaisuus | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Ei vaikutusta | ||
Kulttuuriympäristö | 3 | 2 |
Ruokakulttuurin monipuolistaminen | ||
Ympäristöosaaminen | 2 | 1 |
Vastuullisuuden esilletuominen |
New oat based products were developed together with their processes.