Hankekoodi: A76916
Hankkeen nimi: Ravintola toiminnasta ruokamatkailuun
Toimintalinja: 2. Uusimman tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen
Erityistavoite: 5.1. Yritysten innovaatiotoiminnan vahvistaminen
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 14.12.2020 ja päättyy 28.2.2022
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: NÖYRÄRENKI OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 2074890-5
Jakeluosoite: Tähtitie 1
Puhelinnumero: 0173699090
Postinumero: 73310
Postitoimipaikka: TAHKOVUORI
WWW-osoite: www.elmonte.fi
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Liukkonen KIrsi
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: toimitusjohtaja
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: kirsi.liukkonen(at)elmonte.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero: 0503800048
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Hankkeessa kehitetään El Montelle uusi liiketoimintamalli, joka laajentaa toimintaa ravintolasta ruokamatkailuun ja laajentaa samalla Tahkon matkailupalvelu tarjontaa.
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 42 320
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 40 994
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 42 320
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 40 994
Maakunnat: Pohjois-Savo
Seutukunnat: Kuopion
Kunnat: Kuopio
Jakeluosoite: Tähtitie 1
Postinumero: 73310
Postitoimipaikka: TAHKOVUORI
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 0 | 0 |
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 0 | 0 |
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 0 | 0 |
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 0 | 0 |
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 0 | 0 |
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 0 | 0 |
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 5 | 5 |
hanke kehittää Tahkon alueen vetovoimaa ja luo uusia liiketoiminta mahdollisuuksia laajasti | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 6 | 6 |
hankkeessa kehitetään uusia palveluja ja tuotteita ruokamatkailuun. Tähän osallistuu useita toimijoita Tahkon alueelta. | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 0 | 0 |
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 5 | 5 |
Hankkeen ytimessä on asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen elämysten kautta. | ||
Tasa-arvon edistäminen | 0 | 0 |
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 0 | 0 |
Kulttuuriympäristö | 8 | 7 |
Hanke edistää suomalaista ruokakulttuuria valtakunnallisesti ja kansainvälisesti | ||
Ympäristöosaaminen | 8 | 8 |
Hankkeessa huomioidaan ympäristö ja kestävä kehitys |
-