![]() |
![]() |
Hankekoodi: A77750
Hankkeen nimi: Panimon Investointi
Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet
Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta
Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 6.2.2021 ja päättyy 30.6.2023
Toiminnan tila: Toiminta päättynyt
Vastuuviranomainen: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Hakijan virallinen nimi: PENAN PANIMO OY
Organisaatiotyyppi: Mikroyritys
Y-tunnus: 3181050-8
Jakeluosoite: Asemakatu 41 as. 5
Puhelinnumero: +358413181380
Postinumero: 90100
Postitoimipaikka: OULU
Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Czura Bence
Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Yrittäjä
Yhteyshenkilön sähköpostisoite: bence.czura(at)gmail.com
Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358413181380
Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:
Panimotoiminnan aloitus ja kehittäminen
Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 66 010
Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 34 948
Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 66 010
Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 34 948
Maakunnat: Pohjois-Pohjanmaa
Seutukunnat: Oulun
Kunnat: Oulu
Jakeluosoite: Kempeleentie 7
Postinumero: 90400
Postitoimipaikka: OULU
Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joihin työllistyvät naiset 1.00
Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0
Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joista naisten perustamia 0.00
Välitön | Välillinen | |
Ekologinen kestävyys | ||
Luonnonvarojen käytön kestävyys | 10 | 6 |
Lähiruokatuote | ||
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen | 5 | 5 |
Lähiruokatuote | ||
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus | 5 | 3 |
Lähiruokatuote | ||
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) | 5 | 4 |
Lähiruokatuote | ||
Natura 2000 -ohjelman kohteet | 0 | 0 |
Taloudellinen kestävyys | ||
Materiaalit ja jätteet | 3 | 4 |
Tuotantojätteet uusiokäyttöön | ||
Uusiutuvien energialähteiden käyttö | 1 | 5 |
Tuotantojätteet uusiokäyttöön | ||
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen | 6 | 4 |
Lähialueen hävikin hyödyntäminen tuotannossa | ||
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen | 2 | 3 |
Lähiruoka | ||
Liikkuminen ja logistiikka | 7 | 10 |
Lähiruoka | ||
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus | ||
Hyvinvoinnin edistäminen | 3 | 3 |
Hyvinvointipalvelu | ||
Tasa-arvon edistäminen | 10 | 10 |
Oluet ovat kaikille | ||
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus | 10 | 10 |
Oluet ovat kaikille | ||
Kulttuuriympäristö | 10 | 10 |
Kulttuuriteko Oulussa | ||
Ympäristöosaaminen | 0 | 0 |
Lähiruoka |
With the help of this project we were able to create a new beer brand in Finland, in the Oulu region during challenging times, bring something new to the Oulu market. A new brewery which works in cooperation with local companies and business partners to emphasize the importance of local small companies for our consumers and that the only way to work through the difficulties is if we work together. Our goal is to bring craft beer and the production of beer closer to the society. We had multiple internships with students in our first year of operation where we tried helping them understand brewing industry and get a suitable experience they can utilize in their future.