Euroopan unioni Vipuvoimaa EU:lta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman hankkeen kuvaus

1 Hanke

Hankekoodi: A77878

Hankkeen nimi: Digitaalinen Ammattikeittiöpalvelu

Toimintalinja: 8. REACT-EU:n EAKR-toimenpiteet

Erityistavoite: 12.1. Pk-yritystoiminnan vahvistaminen erityisesti digitalisaation ja vihreän talouden näkökulmasta

Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 1.9.2021 ja päättyy 31.8.2022

Toiminnan tila: Peruuntunut

Vastuuviranomainen: Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

2 Hakijan perustiedot

Hakijan virallinen nimi: FREDMAN PERFECT KITCHEN OY

Organisaatiotyyppi: Keskisuuri yritys

Y-tunnus: 2882371-1

Jakeluosoite: Vänrikinkuja 3

Puhelinnumero: +358 40 8321 368

Postinumero: 02600

Postitoimipaikka: ESPOO

WWW-osoite: www.fredmangroup.com

Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Halinen Elina

Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: D&D Director

Yhteyshenkilön sähköpostisoite: elina.halinen(at)fredmangroup.com

Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358 40 8321 368

Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:

3 Suunnitelman mukainen tiivistelmä toteutuksesta

Tässä hankkeessa kehitämme digitaalisen keittiöpalvelumme teknisen alustan skaalautumaan vastaamaan kansainvälistä kysyntää sekä vastaamaan paikallisten regulaatioiden asettamia vaatimuksia. Palvelumme avulla ammattikeittiöt pystyvät maksimoimaan elintarviketurvallisuutensa ja tehokkuutensa sekä minimoimaan ruokahävikkinsä ja negatiiviset ympäristövaikutukset.

4 Hankkeen kohderyhmät

4.1 Varsinaiset kohderyhmät

4.2 Välilliset kohderyhmät

5 Projektin julkinen rahoitus, euroa

Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 52 370

Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 0

Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 52 370

Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 0

6 Maantieteellinen kohdealue

Maakunnat: Uusimaa

Seutukunnat: Helsingin

Kunnat: Espoo

Toteutuspaikan osoite, jos hanke toteutetaan yhdessä paikassa

Jakeluosoite: Vänrikinkuja 3

Postinumero: 02600

Postitoimipaikka: ESPOO

7 Hakemusvaiheessa ilmoitettavat arviot hankekohtaisista seurantiedoista

7.1 Uusien työpaikkojen määrä (kysytään vain erityistavoitteisiin 1.1, 2.1 ja 3.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 0, joihin työllistyvät naiset 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joihin työllistyvät naiset 0

7.2 Uusien yritysten määrä (kysytään vain erityistavoitteeseen 1.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 0, joista naisten perustamia 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0, joista naisten perustamia 0

8 Horisontaaliset periaatteet

8.1 Sukupuolten tasa-arvo

Hankkeessa on tehty toimintaympäristön analyysi sukupuolinäkökulmasta: Ei
Emme ole toteuttaneet asiantuntijan laatimaa toimintaympäristö analyysiä, mutta pyrimme omalla toiminnallamme edistämään sukupuolien tasa-arvoa toimintaympäristössämme.
Sukupuolinäkökulma on huomioitu hankkeen toiminnassa (valtavirtaistaminen): Kyllä
Olemme arvioineet, että markkinaselvitysten ja palvelunkehityksen vaatimaa asiantuntijuutta löytyy kaikista sukupuolista.
Hankkeen päätavoite on sukupuolten tasa-arvon edistäminen: Ei
Arvioimme ostopalvelut kokemuksen ja pätevyyden mukaan. Sukupuolella ei katsota olevan mitään vaikutusta päätökseen.

8.2 Kestävä kehitys

VälitönVälillinen
Ekologinen kestävyys
Luonnonvarojen käytön kestävyys 5 0
kun ruokahävikki vähenee, saadaan myös sadot paremmin ja tehokkaammin suunnittelun avulla käyttöön
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen 0 0
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus 0 0
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) 0 0
Natura 2000 -ohjelman kohteet 0 0
Taloudellinen kestävyys
Materiaalit ja jätteet 10 0
Ratkaisumme avulla asiakkaidemme energiankulutus ja ruokahävikki pienenee merkittävästi.
Uusiutuvien energialähteiden käyttö 0 0
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen 0 0
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen 10 0
Hankkeessa kehitämme skaalautuvan digitaalisen keittiöpalvelun, jonka avulla tehokkuus nousee merkittävästi
Liikkuminen ja logistiikka 5 0
Palvelumme avulla asiakkaamme pystyvät optimoimaan keittiöpalvelunsa ja minimoimaan ruokahävikkinsä. logistiset kulut pienevät myös, kun keittiön johdon tai viranomaisten(elintarviketarkastajien) ei tarvitse vierailla ravintoloissa tarkastamassa ruokaturvallisuutta vaan he voivat etänä katsoa livetilanteen Chefsteinista.
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus
Hyvinvoinnin edistäminen 0 0
Tasa-arvon edistäminen 0 0
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus 0 0
Kulttuuriympäristö 0 0
Ympäristöosaaminen 0 0

9 Loppuraportin tiivistelmä

-