Euroopan unioni Vipuvoimaa EU:lta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoittaman hankkeen kuvaus

1 Hanke

Hankekoodi: A76079

Hankkeen nimi: Ravitsemus 2.0

Toimintalinja: 1. Pk-yritystoiminnan kilpailukyky

Erityistavoite: 1.1. Uuden liiketoiminnan luominen

Suunnitelman mukainen toteutusaika: Alkaa 19.4.2020 ja päättyy 31.3.2022

Toiminnan tila: Toiminta päättynyt

Vastuuviranomainen: Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

2 Hakijan perustiedot

Hakijan virallinen nimi: EATSHARES OY

Organisaatiotyyppi: Mikroyritys

Y-tunnus: 3109432-9

Jakeluosoite: Pyhäjärvenkatu 5 A 25

Puhelinnumero: +358405414249

Postinumero: 33200

Postitoimipaikka: TAMPERE

WWW-osoite:

Hankkeen yhteyshenkilön nimi: Westergård Jan-Erik

Yhteyshenkilön asema hakijaorganisaatiossa: Toimitusjohtaja

Yhteyshenkilön sähköpostisoite: jan-erik.westergard(at)shadeshares.com

Yhteyshenkilön puhelinnumero: +358405414249

Hakijoiden lukumäärä tai tuen siirto -menettely:

3 Suunnitelman mukainen tiivistelmä toteutuksesta

Eatshares lähtee vastaamaan toimitusprosessien haasteisiin ja kehittämään sekä tutkimaan digialustaa, jolla yksittäiset ravintoiloitsijat voivat tarjota annoksiaan yhteispalveluna muiden toimijoiden kanssa.

4 Hankkeen kohderyhmät

4.1 Varsinaiset kohderyhmät

4.2 Välilliset kohderyhmät

5 Projektin julkinen rahoitus, euroa

Myönnetty EU- ja valtion rahoitus: 31 500

Toteutunut EU- ja valtion rahoitus: 31 500

Suunniteltu julkinen rahoitus yhteensä: 31 500

Toteutunut julkinen rahoitus yhteensä: 31 500

6 Maantieteellinen kohdealue

Maakunnat: Pirkanmaa

Seutukunnat: Tampereen

Kunnat: Tampere

Toteutuspaikan osoite, jos hanke toteutetaan yhdessä paikassa

Jakeluosoite: Pyhäjärvenkatu 5 A 25

Postinumero: 33200

Postitoimipaikka: TAMPERE

7 Hakemusvaiheessa ilmoitettavat arviot hankekohtaisista seurantiedoista

7.1 Uusien työpaikkojen määrä (kysytään vain erityistavoitteisiin 1.1, 2.1 ja 3.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 20, joihin työllistyvät naiset 10

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 0.00, joihin työllistyvät naiset 0.00

7.2 Uusien yritysten määrä (kysytään vain erityistavoitteeseen 1.1 kuuluvissa hankkeissa)

Suunniteltu: 1, joista naisten perustamia 0

Toteutunut seurantatietojen mukaan: 1.00, joista naisten perustamia 0.00

8 Horisontaaliset periaatteet

8.1 Sukupuolten tasa-arvo

Hankkeessa on tehty toimintaympäristön analyysi sukupuolinäkökulmasta: Kyllä
Pyrimme ensisijaisesti hyödyntämään kehitysvammaisia tasaisesti miehiä ja naisia
Sukupuolinäkökulma on huomioitu hankkeen toiminnassa (valtavirtaistaminen): Kyllä
Pyrimme ensisijaisesti hyödyntämään kehitysvammaisia tasaisesti miehiä ja naisia
Hankkeen päätavoite on sukupuolten tasa-arvon edistäminen: Kyllä
Pyrimme ensisijaisesti hyödyntämään kehitysvammaisia tasaisesti miehiä ja naisia

8.2 Kestävä kehitys

VälitönVälillinen
Ekologinen kestävyys
Luonnonvarojen käytön kestävyys 10 10
vegaaninen ravinto kuormittaa vähemmän
Ilmastonmuutoksen aiheuttamien riskien vähentäminen 10 10
vegaaninen ravinto kuormittaa vähemmän ja logistiikan optimointi vähentää turhaa omaa ajoa
Kasvillisuus, eliöt ja luonnon monimuotoisuus 9 10
vegaaninen
Pinta- ja pohjavedet, maaperä sekä ilma (ja kasvihuonekaasujen väheneminen) 10 10
kasvisrasvan käyttö
Natura 2000 -ohjelman kohteet 10 10
Lähiruuan käyttö
Taloudellinen kestävyys
Materiaalit ja jätteet 7 6
lähiruoka
Uusiutuvien energialähteiden käyttö 0 0
Paikallisen elinkeinorakenteen kestävä kehittäminen 6 7
lähiruoka
Aineettomien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen 0 0
Liikkuminen ja logistiikka 8 4
optimointi
Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys sekä yhdenvertaisuus
Hyvinvoinnin edistäminen 6 5
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa
Tasa-arvon edistäminen 6 3
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa
Yhteiskunnallinen ja kulttuurinen yhdenvertaisuus 6 7
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa
Kulttuuriympäristö 6 5
yhteistyö kehitysvammaliiton kanssa
Ympäristöosaaminen 8 5
vegaaninen kuormitus

9 Loppuraportin tiivistelmä

Eatshares Oy on vuonna 2020 perustettu tamperelainen yhtiö, joka tarjoaa erilaisten kehittämiensä reseptien pohjalta terveellistä, maailman parasta vegaaniruokaa vastuullisesti ja eettisesti. Tavoitteena on tarjota ruokaa, joka on hyväksi sekä keholle, mielelle että maapallolle. Maukas, laadukas ja vastuullinen ruoka on toimintamme kulmakivi.